miércoles, 24 de noviembre de 2010

Per dinar... rata a la brasa!

Aquesta setmana sembla que em toca parlar de teca.
A part de la Tabsquí, els kafountinians mengen poca carn. L'oferta és escassa i de poca qualitat. Dura carn de vedella africana (preu prohibitiu), ossos de cabra a la brasa o un pollastre de Dakar més dolent fins i tot que el de l'Àrea de Guisona. L'alternativa és la rata. Tendre, llaminera, natural, sense greix i ademés és gratis!
Per aquí corren unes ratotes salvatges, grosses com un conill. No són com les repulsives rates de Barcelona. Aquí són de color gris, amb el ventre blanc. Són maques i tot. A més, diuen que serveixen per baixar la hipertensió i el colesterol (no és broma).
Amb una trampa adient, és molt fàcil atrapar-les a la nit. L'endemà a l'hora de dinar, farà les delícies dels més gourmets. Com un conill però més gustós.
Molts debeu pensar que aquí s'han begut l'enteniment, que estan rematadament tocats de l'ala. És el mateix que pensen ells quan els explico que allà ens mengem els cargols.

                                                        ¿Escargots? Ça c'est pas bon.


No hay comentarios:

Publicar un comentario